'Transfervrije exit Pereiro dreigt: Italiaanse topclub geïnteresseerd'

3
'Transfervrije exit Pereiro dreigt: Italiaanse topclub geïnteresseerd'

Gaston Pereiro staat opnieuw op de radar van AC Milan. Dat meldt het Italiaanse Calciomercato. De PSV-middenvelder zou door zijn zaakwaarnemer Paco Casal zijn aangeboden in Italië. 

Waar Pereiro afgelopen zomer nog een prijskaartje van vijftien miljoen euro om zijn nek had hangen, is de Uruguayaans international aankomende zomer transfervrij. De linkspoot is om die reden extra interessant voor AC Milan, dat afgelopen zomer verzuimde om de volle pond voor hem te betalen. 

Vanaf februari 2020 mag Pereiro in gesprek met andere clubs. Met een transfer naar AC Milan zou volgens Calciomercato een droom uitkomen van de Uruguayaan. Pereiro zou een voorliefde hebben voor de Serie A en maar al te graag transfervrij de overstap naar AC Milan maken. 

Het geschetste scenario is voor PSV een stuk minder aantrekkelijk. Het zou betekenen dat de Eindhovenaren na vijf seizoenen niks overhouden aan Pereiro. De creatieve middenvelder werd in 2015 voor zeven miljoen euro aangetrokken door PSV. 

 

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Nov 2019 om 23:13
    Transfervrij vertrek "dreigt" niet. Dat is gewoon de opzet van zijn zaakwaarnemer. Die vind geld duidelijk belangrijker dan de carrière van Pereiro. Nooit meer zaken mee doen! Absoluut zonde voor zo'n goede voetballer.
  • 19 Nov 2019 om 20:01
    Heel jammer! Zo zag je hem weer de laatste wedstrijd, erin na lange tijd en meteen gescoord.
  • 19 Nov 2019 om 19:38
    Had PSV hem maar beter moeten behandelen. Zowel door Cocu als van Bommel nooit goed gebruikt en het vertrouwen gekregen.
zondag 13 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›