PSV in de winterstop weer op trainingskamp naar Qatar

0
PSV in de winterstop weer op trainingskamp naar Qatar

Begin januari reist PSV opnieuw naar Qatar voor een trainingskamp in de winterstop. De club ziet het als een sportieve investering en maakt er zelfs kosten voor. 

''Bij de club heerst de overtuiging dat sportieve preparatie in Doha voor nu de best denkbare optie is. Ook vorig jaar reisde PSV naar het Midden-Oosten en was de selectie actief rondom de zogeheten Aspire Zone, waar eveneens een oefenduel werd afgewerkt. Wie nu de tegenstander is, is nog onbekend'', schrijft Rik Elfrink. Ajax gaat deze winter ook naar Qatar, maar die club ontvangt geld voor de trip. Die luxe hebben de Eindhovenaren niet. Zij moeten zelf investeren om in het Midden-Oosten te komen. 

''De reden om terug te gaan, is omdat de club vorig jaar onder de indruk is geraakt van de velden en alle andere mogelijkheden en voorzieningen om te trainen. Het leverde overigens niet de gewenste resultaten op, omdat de ploeg vanaf januari te veel punten liet liggen in de eredivisie. Sinds de trip naar Qatar leek PSV van slag, maar er is intern nooit iets gevonden waaruit enige correlatie zou blijken'', besluit de journalist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 13 september 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›