Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten'' PSV bevestigt 'toptransfer' Bergwijn en deelt geweldige video Opvallend: 'Vitesse wil voormalig PSV-verdediger terughalen'

Basisspeler Teze verliest ruim met Oranje O20; Van de Meulenhof op de bank

( 0 reacties)
Basisspeler Teze verliest ruim met Oranje O20; Van de Meulenhof op de bank

Oranje Onder 20 heeft vrijdag met 1-4 verloren van de leeftijdsgenoten uit Tsjechie. PSV-speler Jordan Teze deed de gehele wedstrijd mee, terwijl reservekeeper Mike van de Meulenhof negentig minuten op de bank zat.

Na veertien minuten spelen opende Tsjechië al de score tegen Nederland. Rusek Antonin was de maker van de eerste treffer. Pas na rust verdubbelden de Tsjechen de score. Lukas Husek schoot twintig minuten voor tijd de 2-0 tegen de touwen, waarna Stephan Krunert de score een kwartier later verder uitbreidde.

Met een doelpunt in blessuretijd leek Jurgen Ekkelenkamp de eer te redden voor Oranje O20, ware het niet dat Richard Sadlacek in extremis de marge van drie doelpunten herstelde en de eindstand op 1-4 in het voordeel van Tsjechië bepaalde. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›