Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar ''Of hij volgend jaar nog voor PSV speelt? Ik betwijfel het'' VIDEO | PSV wint met Afellay in besloten oefenduel van Sint-Truiden Hiddink: ''Of ik erover zou nadenken als PSV me vraagt?'' 'Raiola tipt Juventus over Malen; vraagprijs vijftig miljoen euro'

PSV is bedreigingen zat en doet aangifte tegen anonieme twitteraar

( 0 reacties)
PSV is bedreigingen zat en doet aangifte tegen anonieme twitteraar

PSV heeft daags na de Europa League-malaise tegen LASK Linz aangifte gedaan tegen een anonieme twitteraar. De persoon in kwestie richtte zijn woede met name op Mark van Bommel en Jeroen Zoet. 

De anonieme twitteraar eist al enige tijd ontslag van PSV-trainer Mark van Bommel en ziet bovendien graag een wissel onder de lat plaatsvinden. Jeroen Zoet zou vervangen moeten worden door Lars Unnerstall. 

Donderdagavond na het verlies van PSV in de Europa League stuurde de anonieme twitteraar een bericht met pistooltjes naar het Twitter-account van PSV. Daarbij liet hij weten dat hij zaterdag aanwezig zou zijn op De Herdgang en dat er door PSV beter stewards geregeld kunnen worden. Eerder uitte deze persoon al een bedreiging aan het adres van Mark van Bommel.

Thijs Slegers laat vrijdag weten dat er door PSV aangifte is gedaan. "Wij vinden dit onacceptabel en willen ook dat dit direct stopt. Hier is duidelijk een grens overschreden en we zijn daarom naar de politie gestapt. Bedreigingen in welke vorm dan ook kunnen nooit en te nimmer worden geduld, vinden wij. Dit gaat alle perken te buiten."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›