Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar ''Of hij volgend jaar nog voor PSV speelt? Ik betwijfel het'' VIDEO | PSV wint met Afellay in besloten oefenduel van Sint-Truiden Hiddink: ''Of ik erover zou nadenken als PSV me vraagt?'' 'Raiola tipt Juventus over Malen; vraagprijs vijftig miljoen euro'

Viergever teneergeslagen: ''Dat maakt het nog pijnlijker''

( 1 reacties)
Viergever teneergeslagen: ''Dat maakt het nog pijnlijker''

Nick Viergever is diep teleurgesteld over het optreden van PSV in de Europa League donderdagavond. De PSV-verdediger zag zijn elftal met 4-1 verliezen van LASK Linz.

"Dit is geen wonderploeg", zegt Viergever bij FOX Sports over de Oostenrijkse tegenstander. "Dit is gewoon een opportunistische ploeg die hard werkt en zijn taken goed uitvoert. Of dat het nóg pijnlijker maakt? Ja, klopt."

Ook in balbezit hield het donderdag bij PSV niet over. "Dat het lijkt of we niet kunnen voetballen? Zo ziet het er bij vlagen wel uit, ja. Iedereen wil heel graag, maar we zitten in een fase waarop het totaal niet lukt", aldus Viergever.

"Bij 2-1 krijgen we ook nog een grote kans, die moet er dan in", vervolgt de verdediger. "Je ziet bij keuzes aan de bal dat het vertrouwen wel broos is. Momenten waarop je door kunt draaien, de bal willen hebben, de passing... Die facetten waren heel matig."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Nov 2019 om 17:06
    Viergever moet zich zelf kijken en stoppen bij PSV . Hij is erg erg slecht
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›