Schwaab spreekt van 'schande' na verlies PSV: ''Dit was slecht''

0
Schwaab spreekt van 'schande' na verlies PSV: ''Dit was slecht''

PSV werd afgelopen donderdag met 4-1 ingemaakt in Oostenrijk. PSV'er Daniel Schwaab vond dat ze niet veel minder waren dan de Oostenrijkers, maar ze kregen wel vier tegengoals om de oren. Volgens de Duitser is dat een schande. 

"We komen niet goed uit de rust. De eerste helft was het voetbal niet heel goed, maar we wisten dat zij heel opportunistisch zouden spelen. Daar stelden we ons op in en dat deden we ook redelijk goed. In de tweede helft komen we vaak een stap te laat. Dan krijg je een tegengoal en verdedigen we gewoon slecht", aldus Schwaab tegenover VTBL.

Schwaab die vanuit een strafschop de Eindhovenaren op voorsprong zette, begrijpt niet waarom het opeens helemaal mis ging. "Dat is nu heel moeilijk te verklaren. Je bent op de goede weg, maar misschien ontbreekt het aan de zekerheid om de tweede treffer te maken. Ik denk dat we de kansen wel hadden. Ook om daarna nog de 2-2 te maken."

Ondanks dat PSV verloor in Linz had de Duitse verdediger niet het gevoel dat ze minder waren dan de Oostenrijkers. "Ik heb het niet zo gevoeld. Maar het klopt dat de beslissende duels werden verloren. Dan krijg je vier goals om de oren. Dat mag niet en is een schande. Wij moeten nu de koppen omhoog houden. Dit was slecht, maar we moeten verder en zo snel mogelijk resultaten gaan halen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›