Perez kritisch op transferbeleid PSV: ''Dat vind ik best een issue''

2
Perez kritisch op transferbeleid PSV: ''Dat vind ik best een issue''

PSV is niet veel beter geworden van de afgelopen transferzomer, stelt Kenneth Perez bij FOX Sports. De Eindhovenaren gaven veel geld uit, maar de spelers kunnen niet overtuigen.

Timo Baumgartl werd voor tien miljoen euro gehaald en gisteren moest hij vanaf de bank toekijken. ''Ik vind Baumgartl, als hij links centraal speelt, zo veel minder dan wanneer hij rechts centraal speelt'', zegt de analist. Bruma was nog duurder dan de Duitser, maar ook hij maakt geen geweldige indruk op Perez. ''Het is meer een blinde dan dat hij echt goed is... En daar waren ze al drie jaar mee bezig, al toen Marcel Brands er nog zat. Dat is al 23 miljoen voor PSV.''

Dan werd Kostas Mitroglou ook nog gehaald. Hij wordt gehuurd, maar Perez vindt het een 'onzinaankoop'. ''Zo'n speler had je overal kunnen vinden. Tegen Sparta kwam er helemaal niets uit bij hem'', zegt de analist, die ziet dat er een middenvelder als linksback wordt opgesteld. Toni Lato en Olivier Boscagli hebben namelijk nog niet uitgeblonken dit seizoen. ''Dat vind ik best een issue bij PSV, want je kunt je geld maar één keer uitgaven.''

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 8 Nov 2019 om 22:03
    Ook ik ben het grotendeels eens met Perez. Eens dat Schwaab en Viergever ondermaats zijn, maar dat het niet aan het middenveld zou liggen, daar ben ik het niet mee eens. Al anderhalf jaar lang blijkt wedstrijd na wedstrijd dat Rosario en Hendriks/Gutti qua niveau niet beter zijn dan Schwaab en Viergever. De hele ruit kan feitelijk niet voetballen, of in ieder geval niet topclub waardig. Met dit 4-tal kan je geen enkele wedstrijd controleren, laat staan domineren. Maar waar geven we veel geld aan uit? De voorhoede, waar we er inmiddels een stuk of 7 van hebben. Maar aan de achilleshiel wordt niks gedaan,en ook een linksback is blijkbaar niet nodig. Onbegrijpelijk, en nu valt de boel door de mand. Dat was de vorige seizoenshelft al zo, maar nu is het helemaal klaar. John de Jong, het wordt tijd om te gaan, je hebt de toekomst van PSV op het spel gezet door een dramatische inkoop. Alles wat gekocht is voegt niets toe, wel dikke 30 miljoen kwijt. Top!!
  • 8 Nov 2019 om 16:58
    Gelijk heb je perez, wat een chaos. Het is wel hammer voor sadilec ,weten dat het niet zijn schuld is , maar daar waar hij nu rond loop te verdrinken is diep trurig. Een verdedigging van spons en een Bruma die als kip zonder kop voetbalt. En als het niet erger kan , heb je Zoet die gewoon niet fit uit, dan ga ik liever met Unistal proberen.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›