Oranje-rechtsback Dumfries over keuze Dest: ''Ik volg het niet echt''

2
Oranje-rechtsback Dumfries over keuze Dest: ''Ik volg het niet echt''

Bondscoach Ronald Koeman doet er alles aan om Sergiño Dest bij het nationale elftal te halen, maar Denzel Dumfries maakt zich daar niet druk over. 

Tegen Noord-Ierland had de speler van PSV een basisplaats en hij wil niet te ver vooruit kijken. "Ik blijf gewoon doorgaan'', zegt Dumfries voor de camera van Veronice Inside. In heel Nederland wordt gesproken over de keuze van Dest, die tussen de Verenigde Staten en Oranje moet kiezen voor zijn interlandcarrière. ''Ik moet zeggen: ik volg het niet echt.''

De rechtsback kijkt alleen naar zichzelf en let niet teveel op andere voetballers en supporters die van alles zeggen. ''Ik sta er nu in en het heeft geen zin om me te focussen op wat andere mensen vinden. Dat moeten ze zelf weten. Het boeit me ook niet echt. Mensen roepen zoveel. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar ik weet wat mijn kwaliteiten zijn.''

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Oct 2019 om 16:59
    Het gaat nog veel verder! De Jong en De Licht negeerden Denzel volledig. De neuzen bij Oranje en de media hebben de aanval ingezet en willen Dest of Veltman op die plek. Echt een achterbaks kluppie daar in A’dam!
  • 11 Oct 2019 om 11:42
    Tja, Dest heeft nu eenmaal een paar potjes in ajax 1 gespeeld. Daarmee is hij de beste van de wereld. Logisch dus dat Dumfries zich zorgen moet maken... (zucht)
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›