De Boer blikt terug: ''Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden'' Ledezma moet meerdere duels van PSV missen vanwege schorsing Feyenoord kan PSV helpen: ''Die uitslag kan cruciaal zijn'' ADO reageert op vermeende spreekkoren: ''Niet waargenomen'' VIDEO | Samenvatting: PSV wint uitduel met ADO Den Haag overtuigend

Teze: ''Van wat ik verdien met voetballen, wil ik haar eerst helpen''

( 0 reacties)
Teze: ''Van wat ik verdien met voetballen, wil ik haar eerst helpen''

Jordan Teze hoopt snel door te breken in de hoofdmacht van PSV. De rechtsback heeft voor zijn positie stevige concurrentie van Denzel Dumfries.

Ondanks de concurrentiestrijd is er geen haat en nijd tussen de verdedigers, vertelt Teze in het Eindhovens Dagblad. "Denzel kun je zeker omschrijven als een grote broer. Hij doet het goed. Ik gun hem al zijn successen en leer veel van hem, omdat hij me altijd helpt. Op het moment dat ik er moet staan, zorg ik ervoor dat dat gebeurt.''

De voetballer speelt al sinds zijn dertiende bij PSV. "Ik zat vanaf het begin in een elftal met Cody Gakpo en ga met hem dus al heel lang terug. Via een scout kwam ik toen bij een aantal talentendagen. Na een paar keer meedoen mocht ik blijven. Zo is PSV een tweede huis voor me geworden."

Zijn eerste huis is nog altijd het ouderlijke. De verdediger woont nog bij zijn moeder en voor haar wil hij graag iets terugdoen. "Voor haar heb ik alles over. Van wat ik verdien met voetballen, wil ik haar eerst helpen. Ik ben in het noorden van Nederland geboren nadat ze hier asiel had aangevraagd. We zijn daarna vrij snel verhuisd naar Roosendaal. Nu wonen we in de buurt van Turnhout."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›