Levchenko 'waarschuwt' PSV: ''Dreigt een gekkenhuis te worden'' VI: ''UEFA en ECA dreigen PSV en Ajax met Europese uitsluiting'' Gerbrands reageert: "Dan heeft voetbal geen prioriteit meer'' BREAKING | PSV volgt Ajax en wil seizoen zien eindigen 'Feyenoord weet niets van bod van 15 miljoen euro van PSV voor Berghuis'

PSV-doelman beaamt: ''Dat heeft een grote impact op de groep''

0
PSV-doelman beaamt: ''Dat heeft een grote impact op de groep''

Robbin Ruiter heeft een dubbel gevoel overgehouden aan de afgelopen week. De doelman van PSV kreeg de kans onder de lat vanwege de blessure bij Jeroen Zoet, maar zag ook dat teamgenoot Mohammed Ihattaren zijn vader verloor.

Ruiter debuteerde donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen Rosenborg en stond ook in het thuisduel met VVV-Venlo (4-1) onder de lat bij de Eindhovenaren. "Voor mij persoonlijk is het dus een fantastisch mooie week geweest", zegt de sluitpost in gesprek met PSV TV.

Toch hakte het overlijden van de vader van Ihattaren er flink in bij PSV. "Dat overheerst op dit moment wel bij ons", beaamt Ruiter. "Dat heeft een grote impact op de groep, want Mo'tje ligt ontzettend goed bij de jongens. Zo'n jonge gast en dan al je vader verliezen, dat heeft wel indruk gemaakt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›