De Boer blikt terug: ''Het had wel 10-0 voor PSV kunnen worden'' Feyenoord kan PSV helpen: ''Die uitslag kan cruciaal zijn'' ADO reageert op vermeende spreekkoren: ''Niet waargenomen'' VIDEO | Samenvatting: PSV wint uitduel met ADO Den Haag overtuigend Janssen: ''Ihattaren is de speler die er het meeste op lijkt''

PSV-doelman beaamt: ''Dat heeft een grote impact op de groep''

( 0 reacties)
PSV-doelman beaamt: ''Dat heeft een grote impact op de groep''

Robbin Ruiter heeft een dubbel gevoel overgehouden aan de afgelopen week. De doelman van PSV kreeg de kans onder de lat vanwege de blessure bij Jeroen Zoet, maar zag ook dat teamgenoot Mohammed Ihattaren zijn vader verloor.

Ruiter debuteerde donderdag in de Europa League-wedstrijd tegen Rosenborg en stond ook in het thuisduel met VVV-Venlo (4-1) onder de lat bij de Eindhovenaren. "Voor mij persoonlijk is het dus een fantastisch mooie week geweest", zegt de sluitpost in gesprek met PSV TV.

Toch hakte het overlijden van de vader van Ihattaren er flink in bij PSV. "Dat overheerst op dit moment wel bij ons", beaamt Ruiter. "Dat heeft een grote impact op de groep, want Mo'tje ligt ontzettend goed bij de jongens. Zo'n jonge gast en dan al je vader verliezen, dat heeft wel indruk gemaakt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 23 februari 2020
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›