Endt blikt vooruit: ''Daar kan PSV nog niet aan tippen''

3
Endt blikt vooruit: ''Daar kan PSV nog niet aan tippen''

Ajax en PSV staan zondag voor de tweede keer dit seizoen tegenover elkaar. David Endt blikt bij DAZN vooruit op deze wedstrijd, waarvan hij geen herhaling van vorig jaar verwacht.

“De verhoudingen zijn eigenlijk al een beetje aangegeven bij de wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal, die Ajax toch vrij dominant kon winnen zonder op hun top te zijn. PSV was daar wel een stukje van verwijderd”, begint Endt.

Vorig jaar won PSV het onderlinge duel in Eindhoven met 3-0. “Zo’n wedstrijd tegen PSV van vorig seizoen, telt ook mee in deze wedstrijd. Daar is ook leergeld uit betaald en is ook een conclusie uit getrokken", stelt de oud-jeugdspeler van de Amsterdammers. "Dat heeft Ajax ook geholpen om de juiste samenstelling te vinden en de juiste attitude om te gaan spelen."

"Het zal bij deze wedstrijd om details kunnen gaan, maar ik denk dat Ajax nu al een hechter blok heeft dan PSV, die zijn hun puzzel nog aan het maken", vervolgt hij. "Ik geloof niet dat het 3-0 voor PSV gaat worden deze keer.”

“Het belangrijkste verschil tussen PSV en Ajax zal zijn dat Ajax de ervaring van een 3-0 nederlaag van vorig jaar meeneemt. Dat geeft mentale kracht om het niet weer te laten gebeuren. En zij hebben een grotere ervaring in het veld. Daar kan PSV op dit moment nog niet aan tippen", besluit Endt.

3 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Sep 2019 om 12:41
    Homo
  • 21 Sep 2019 om 17:21
    Ik word onderhand doodziek van dat gelul en gezeik van al die kutjoden. Waarom word dat hier nog iedere keer geplaatst ??
  • 21 Sep 2019 om 15:56
    Is er überhaupt iemand geïnteresseerd in de mening van deze man die overduidelijk altijd Ajax loopt te promoten???
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›