MATCHDAY | Geen wijzingen bij PSV, Vitesse begint met oud-bekende 'Carnavalskraker' tussen TOP Oss en Jong PSV eindigt in gelijkspel MATCHDAY | Jong PSV met Teze en Madueke tegen TOP Oss Obispo: ''Echt? Nog nooit? Dat zegt veel over de kracht van PSV'' Faber kijkt naar boven: ''Tweede, derde; het ligt vooral aan ons''

Jongeling maakt indruk: ''Met hem heeft PSV goud in handen''

( 0 reacties)
Jongeling maakt indruk: ''Met hem heeft PSV goud in handen''

Donyell Malen stal dit weekend de show in de Eredivisie. Na zijn vijf doelpunten tegen Vitesse wordt de PSV-aanvaller alom geloofd. Ook Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad was onder de indruk.

"Het is bijzonder hoe hij zich nu manifesteert", zegt Elfrink bij het Eindhovens Dagblad. "Hij heeft de potentie om uit te groeien tot een hele grote speler, maar in die weg daar naartoe kan ook nog heel veel misgaan. Ik zou zeggen laat hem de komende weken lekker zijn ding doen en dan zien we aan het einde van het seizoen wel hoe hij er voor staat."

Ook van Mohammed Ihattaren viel dit weekend volop te genieten. "Het was om je vingers bij af te likken. Eigenlijk moet hij altijd op die tien-positie spelen", merkt clubwatcher Chris Ottens op. "Hij speelde grandioos. Het is niet normaal wat hij op deze leeftijd al presteert", voegt Elfrink daaraan toe.

"PSV heeft met hem echt goud in handen. De rust en de bravoure die hij nu al heeft is ongekend. Jonge spelers zijn vaak grillig en hebben last van vormwisselingen, maar je kunt hem er nu eigenlijk niet uithalen", doelt Elfrink op de aanstaande Klassieker. 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!