MATCHDAY | Geen wijzingen bij PSV, Vitesse begint met oud-bekende 'Carnavalskraker' tussen TOP Oss en Jong PSV eindigt in gelijkspel MATCHDAY | Jong PSV met Teze en Madueke tegen TOP Oss Obispo: ''Echt? Nog nooit? Dat zegt veel over de kracht van PSV'' Faber kijkt naar boven: ''Tweede, derde; het ligt vooral aan ons''

Van Bommel geniet van hiërarchie: ''Wij zijn een team''

( 1 reacties)
Van Bommel geniet van hiërarchie: ''Wij zijn een team''

PSV-trainer Mark van Bommel vertrouwt op de professionaliteit van zijn spelers na de met 5-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Vitesse. De grote uitblinker was Donyell Malen in dat duel.

Hij wist tegen de Arnhemmers maar liefst vijf doelpunten te maken, maar Mark van Bommel wil zijn spits scherp houden. "Ik zie het niet gebeuren en als er bij ons al iemand zou gaan zweven, vertrouw ik erop dat de groep dat meteen corrigeert'', vertelt de oefenmeester in het Eindhovens Dagblad. Malen wist dus vaak te scoren, maar daar zaten wel twee strafschoppen bij. Dat leverde een discussie op met Konstantinos Mitroglou, die ook wel een strafschop wilde nemen.

Malen mocht ze na veel overleg beide nemen, maar dat heeft niet voor scheve gezichten gezorgd in de kleedkamer. De spelers hebben het meteen met elkaar uitgepraat en dat vindt de trainer mooi om te zien. "Ik hoefde niks te doen. We zijn een team'', weet Van Bommel, die deze week tegen Sporting Portugal en Ajax een winnende ploeg het veld in moet brengen. 

"Wij hebben veel spelers die een goal kunnen maken. Belangrijk is ook dat wij geconcentreerd blijven als we heel dominant zijn. Dan geef je de tegenstander helemaal geen kans op een goal'', besluit de hoofdtrainer van de Eindhovenaren in de regionale krant.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Sep 2019 om 14:54
    Voor MvB: ga zondag niet met een verdedigende middenvelder spelen, vol tegenaan in de aanval!