BREAKING | 'PSV heeft nieuwe linksback eindelijk binnen' ''Dan is Toon Gerbrands in geen velden of wegen te bekennen'' Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

PSV wil speciale brace voor geblesseerde Gutierrez

( 0 reacties)
PSV wil speciale brace voor geblesseerde Gutierrez

PSV doet er alles aan om Érick Gutierrez zo snel mogelijk weer op het veld te krijgen. De Eindhovenaren hebben namelijk een lastige week in het vooruitzicht. 

De ploeg speelt in de competitie tegen Vitesse en Ajax en Sporting Portugal is het tussendoortje voor de Europa League. De Eindhovenaren hopen dat de middenvelder zo snel mogelijk weer op het veld staat na zijn gebroken middenhandsbeentje. Inmiddels is Gutierrez geopereerd en in Nederland zal worden bekeken of hij kan spelen met een manchet.

''Alles in zijn hand staat weer op de juiste positie, maar het is nu afwachten hoeveel hinder de international met een speciale brace zal ondervinden en of hij kan spelen'', schrijft journalist Robin Jongmans van De Telegraaf.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›