Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Bergwijn: ''Zij hebben negentig minuten niks te vertellen gehad'' Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet''

Thomas blikt terug: ''Mijn vriendin had me nog nooit zien huilen''

( 0 reacties)
Thomas blikt terug: ''Mijn vriendin had me nog nooit zien huilen''

Ryan Thomas beleefde vorig seizoen een verschrikkelijk eerste jaar bij PSV. De 24-jarige middenvelder raakte in augustus op de training geblesseerd en was vervolgens twaalf maanden uit de roulatie.

"De scan was diezelfde middag nog", blikt Thomas terug bij PSV TV. "Dus ik deed de scan, ging terug naar het hotel en kreeg toen een berichtje van de dokter. Hij zei dat ik terug moest komen. Toen wist ikgenoeg. Het is geen goed nieuws." 

"Of het een van de zwaarste dagen in m'n leven was? Absoluut", reageert Thomas. "Mijn vriendin had me nog nooit zien huilen, maar op dat moment barstte ik in tranen uit. Ik had net bij de club van mijn dromen getekend en dan gebeurt dit."

Onlangs maakte Thomas zijn rentree op het veld. "Het was vreemd. Ik ben normaal gesproken niet zenuwachtig voor een wedstrijd. Maar dit moment was heel speciaal. Het had twaalf maanden gekost voor ik weer terug was en nog langer om weer te kunnen spelen. De dag in aanloop naar de wedstrijd duurde dan ook extreem lang."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›