Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Derksen over ontslag Van Bommel: ''Hij liet spelers eten wat ze wilden'' Faber duidelijk: ''Ik wil de juiste spelers, het is graag of niet'' Advies voor PSV: ''Van Gaal halen, of Gasperini van Atalanta'' Faber hint op maatregelen en gaat in gesprek met clubleiding PSV

PSV treft koploper Vitesse: ''Daar moeten ze niet bang voor zijn''

( 0 reacties)
PSV treft koploper Vitesse: ''Daar moeten ze niet bang voor zijn''

PSV hoeft zaterdag niet bang te zijn voor tegenstander Vitesse. De Arnhemmers staan weliswaar aan kop in de Eredivisie, maar op Valentijn Driessen heeft de ploeg van trainer Leonid Slutskiy weinig indruk gemaakt.

"Ja, Vitesse is wel koploper, maar dat is ook het enige", begint Driessen in de podcast van De Telegraaf. "Ajax heeft er wel gelijk gespeeld, maar dat was de allereerste wedstrijd van het seizoen. Vitesse pakte in de slotfase tegen AZ de overwinning, tegen Heracles maakten ze ook geen bijster goede indruk. Niet zodanig dat PSV daar bang voor moet zijn."

Wel missen de Eindhovenaren een aantal belangrijke spelers. "PSV zit wel met Eríck Gutiérrez, die zijn hand heeft gebroken. Vitesse komt wel te vroeg. En Steven Bergwijn, die zich voor Oranje ook heeft afgemeld. Dat is ook nog wel een twijfel voor zaterdag."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›