Supporterscollectief geen fan van BeNeLiga: ''Er zal veel verzet komen'' Derksen over ontslag Van Bommel: ''Hij liet spelers eten wat ze wilden'' Faber duidelijk: ''Ik wil de juiste spelers, het is graag of niet'' Advies voor PSV: ''Van Gaal halen, of Gasperini van Atalanta'' Faber hint op maatregelen en gaat in gesprek met clubleiding PSV

Groot vertrouwen in Malen: ''Ik denk dat hij er 22 ballen inschiet''

( 0 reacties)
Groot vertrouwen in Malen: ''Ik denk dat hij er 22 ballen inschiet''

Hans Kraay jr. is groot fan van Donyell Malen. De 21-jarige spits, die tegen Duitsland zijn debuut voor Oranje bekroonde met een doelpunt, wordt alom bewierookt, maar in de Eredivisie staat de teller dit seizoen pas op één treffer.

"Hij hikt er in de competitie nog tegenaan, maar in Europa heeft hij het wel heel goed gedaan", stelt Kraay jr. bij FOX Sports. "Hij is snel, sterk en zijn eerste aanname is goed. Hij heeft ook nog eens oog voor zijn omgeving." 

Toch weet ook Kraay jr. dat de PSV-spits zijn rendement moet verbeteren. "Als je in de spits staat bij PSV, moet je er wel 22 ballen inschieten. Ik denk echter wel dat hij door zijn goal tegen Duitsland de boost heeft gekregen dat het hem gaat lukken", besluit de FOX Sports-analist.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 26 januari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›