''PSV weet toch geen optie tot koop te bedingen bij transfer Rodriguez'' ''Dan is Toon Gerbrands in geen velden of wegen te bekennen'' Rodriquez toch nog naar PSV? ''Plan A is echter Van Aanholt'' VIDEO | Pereiro arriveert in Italië: ''Cagliari-sjaal om zijn nek'' ''Beweging rond ongelukkige Gutierrez valt niet uit te sluiten''

'PSV zoekt geroutineerde speler en hoopt op een buitenkansje'

( 0 reacties)
'PSV zoekt geroutineerde speler en hoopt op een buitenkansje'

PSV is moeizaam begonnen aan het seizoen. De resultaten zijn redelijk, maar het spel van de Eindhovenaren zakt tot dusver te makkelijk door de ondergrens. Dat wil de club veranderen door nieuwe spelers te halen.

''Terwijl de competities voor PSV al bijna een maand in volle gang zijn, blijft de club ondertussen zoeken naar de juiste samenstelling van de selectie. Binnen de technische staf en directie leeft de overtuiging dat na het vertrek van Lozano een nieuwe impuls aan het team moet worden gegeven'', schrijft Rik Elfrink in het Eindhovens Dagblad. Ritsu Doan van FC Groningen wordt genoemd, maar dat is niet de enige versterking die eraan komt. 

''De club zoekt bij voorkeur ook nog naar een geroutineerde speler, die ervaring en stootkracht toevoegt aan de formatie. Daarmee kan PSV het in wedstrijden ook over een andere en wellicht meer onorthodoxe boeg gooien, als de situatie daarom vraagt. Naar dit zogeheten buitenkansje kijkt PSV onder meer in buitenlandse competities, waar de komende weken misschien nog spelers weg mogen of ontevreden zijn bij hun club'', besluit de clubwatcher van de regionale krant.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 2 februari 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›