Schwaab zei 'nee' tegen andere clubs: ''Wil hier kampioen worden''

( 0 reacties)
Schwaab zei 'nee' tegen andere clubs: ''Wil hier kampioen worden''

Daniel Schwaab sluit een nóg langer verblijf bij PSV niet uit. De Duitse mandekker vertrok na afgelopen seizoen, maar keerde vorige week alweer terug in Eindhoven.

"Komende zomer kijken we opnieuw hoe het dan is", legt Schwaab uit in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Hij voelt zich op zijn plek in het Philips Stadion. "Of het nu buiten of binnen het veld is, ik geef alles. Ook als ik op de bank zit, probeer ik iedereen te helpen. Het vuur is er en de overtuiging is er."

Schwaab moest vorig seizoen een enkele keer een wedstrijd afzeggen, omdat zijn zoontje ziek was. "Ik moest soms naar Duitsland terug omdat hij naar het ziekenhuis moest", legt hij uit. De situatie is inmiddels verbeterd. "Het was niet de hoofdreden waarom ik nee heb gezegd tegen de verlenging van het contract. Dat was vooral de afstand tussen Eindhoven en onze geboortestreek."

"De afgelopen drie maanden hebben we heel veel kunnen doen met ons gezin. We zijn op vakantie geweest en hebben een aantal uitstapjes kunnen maken. Daarna hebben we over het aanbod van PSV gesproken en hebben we besloten dat ik er weer een jaar tegenaan ga. De batterijen zijn opgeladen en het gevoel daarbij is heel goed. Ik had ook opties uit Zwitserland en Duitsland, maar hier wil ik nog een keer kampioen worden en het team helpen", aldus Schwaab.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›