Doan in oefenpot onderuit met Olympische selectie Japan PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland

Dumfries looft ploeggenoot: ''Heb veel vertrouwen in die jongen''

( 0 reacties)
Dumfries looft ploeggenoot: ''Heb veel vertrouwen in die jongen''

PSV wist Donyell Malen langer aan zich te binden. Denzel Dumfries is blij dat de aanvaller voor PSV behouden blijft.

"Voor ons was het geen verrassing. Hij zou sowieso al gaan verlengen. Ik heb veel vertrouwen in die jongen", aldus Dumfries, die het terecht vindt dat Malen al in verband wordt gebracht met Oranje. "Als je ziet hoeveel kwaliteiten hij heeft. Donyell is een geweldige speler, dat zag je vorig seizoen al. Hij heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Ik ben trots op hem, hoe hij het doet."

Steven Bergwijn wordt nog wel gelinkt aan een transfer. "Ik zou niet weten hoe het daarmee zit", reageert Dumfries bij Voetbalzone. "Ik bemoei me er niet mee, maar voor ons zou het wel fijn zijn als Stevie dit seizoen bij ons blijft. Je ziet hoe verschrikkelijk veel kwaliteiten hij heeft. Vanuit de as is hij super dreigend en heel belangrijk voor ons."

Toch zegt Dumfries wel regelmatig tegen Bergwijn dat hij moet blijven. "Je wilt zo'n sterk mogelijk team. Steven is een van de belangrijkste spelers voor ons. Een hele goede speler. Het zou mooi zijn als hij hier blijft", aldus de rechtsback.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›