Doan in oefenpot onderuit met Olympische selectie Japan PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland

Baumgartl blij met komst Schwaab: ''Voor mij een grote speler''

( 0 reacties)
Baumgartl blij met komst Schwaab: ''Voor mij een grote speler''

PSV versterkte zich deze week met Daniel Schwaab, die een eenjarig contract tekende bij de club uit Eindhoven. Timo Baumgartl, een andere zomeraanwinst, heeft er daarom een concurrent bij.

Baumgartl is echter blij met de komst van Schwaab. "Heel positief", zegt de Duitser in het Eindhovens Dagblad. "Voor mij is Daniel een grote speler, omdat hij veel heeft meegemaakt. Hij heeft met PSV al een titel gewonnen. Toen ik bij Stuttgart bij de selectie kwam, was hij een van de belangrijke spelers. Hij is een op en top professional."

De 23-jarige verdediger maakte zondagavond zijn competitiedebuut voor PSV in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag. Baumgartl was verbaasd over de sfeer, omdat de supporters twintig minuten protesteerden. Daarna ging het echter los. "Toen merkte ik dat de atmosfeer hier inderdaad heerlijk is om te voetballen", aldus Baumgartl.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›