'Hadden vandaag tien goals kunnen maken en zes moeten maken''

PSV pakte in eigen huis tegen ADO Den Haag de eerste overwinning in de Eredivisie dit seizoen: 3-1. Hoofdtrainer Mark van Bommel was dan ook een tevreden man: "Dit was onze beste wedstrijd tot nu toe."

De coach had wel wat aan te merken op de vele kansen die niet benut werden. Je begint heel goed en creëert veel kansen. We komen onverwacht op achterstand, maar je blijft wel voetballen. In de tweede helft is het lastig om dit door te zetten, maar dat lukte ons wel. We hadden vandaag tien goals kunnen maken en zes moeten maken."

Cody Gakpo kwam vlak na rust binnen de lijnen voor de geblesseerd uitgevallen Hirving Lozano. Zijn invalbeurt werd beloond met een doelpunt. "Ik begrijp dat het publiek hem omarmt. Cody heeft kwaliteiten, is snel, heeft een actie, een voorzet en kan scoren.’’