Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

'PSV met Lozano tegen FC Basel; verrassing op linksbackpositie'

( 1 reacties)
'PSV met Lozano tegen FC Basel; verrassing op linksbackpositie'

PSV kan dinsdagavond in de thuiswedstrijd tegen FC Basel gewoon beschikken over Hirving Lozano. De Mexicaan viel in de laatste oefenwedstrijd tegen VfL Wolfsburg uit met een beenwond, maar lijkt op tijd fit.

De blessure van Lozano vormt geen belemmering en volgens het Eindhovens Dagblad staat de vleugelaanvaller in de basis bij PSV. Dat geldt ook voor Steven Bergwijn, die eveneens al lange tijd aan een transfer wordt gelinkt.

De linksbackpositie is vooralsnog wel een zorgenkindje bij PSV. De nieuwe aanwinsten Toni Lato en Olivier Boscagli lijken nog niet klaar om te starten. Daardoor begint Michal Sadílek, die normaal op het middenveld speelt, op de linksbackpositie.

Mogelijke opstelling PSV: Zoet; Dumfries, Luckassen, Viergever, Sadílek; Rosario, Bergwijn, Hendrix; Lozano, Malen, Bruma 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Jul 2019 om 16:04
    Guti voor Hendrix. Verder prima lijkt me, achterin hebben we niet beter. Come on PSV!
zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›