Tip voor PSV na 'niet onverwacht' ontslag Van Bommel: ''Van Gaal'' BREAKING | PSV stuurt Van Bommel per direct de laan uit Vrees voor Malen: ''Dan is het EK misschien ook wel weg'' Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer''

''We zijn er klaar voor, maar eenvoudig wordt het zeker niet''

( 0 reacties)
''We zijn er klaar voor, maar eenvoudig wordt het zeker niet''

Mark van Bommel kijkt uit naar de start van het nieuwe seizoen. Dinsdag wacht voor PSV het echte werk met de wedstrijd in de voorronde van de Champions League tegen FC Basel.

"Het wordt absoluut een zware kluif voor ons en dat zit hem in twee dingen. We hebben nog niet heel veel wedstrijden gespeeld en het is een moeilijke tegenstander", zegt Van Bommel op de officiële website van PSV. De oefenmeester heeft wel vertrouwen in zijn ploeg.

"Ik denk dat we wel wat verder zijn dan vorig jaar", blikt hij terug. "In Borisov (waar PSV zijn eerste wedstrijd tegen BATE speelde, red.) leek het alsof we onder stroom stonden. Gelukkig konden we terugkomen van een achterstand. Die leermomenten hebben de spelers van nu bijna allemaal al gehad. Dat maakt dat ze beter kunnen anticiperen op belangen, ons spel en spelsituaties", aldus de coach.

De resultaten in de voorbereiding vielen echter wat tegen. "In oefenwedstrijden konden we wat dingen proberen om het team beter te laten functioneren", reageert Van Bommel. "Daar ben ik altijd mee bezig. We willen verbeteren en ontwikkelen. Als het team goed functioneert, kan een individu uitblinken. We wisten van te voren dat we er snel moesten staan. We zijn er klaar voor, maar eenvoudig wordt het zeker niet."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›