Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

Van Wolfswinkel vol vertrouwen: ''Denk dat het fiftyfifty zal zijn''

( 1 reacties)
Van Wolfswinkel vol vertrouwen: ''Denk dat het fiftyfifty zal zijn''

PSV neemt het dinsdagavond in de voorronde van de Champions League op tegen FC Basel. Bij de bezoekers staat Ricky van Wolfswinkel in de punt van de aanval. De Nederlandse spits kijkt uit naar de ontmoeting met PSV.

"Toen deze wedstrijd uit de loting rolde, kreeg ik direct allerlei berichtjes vanuit Nederland", zegt Van Wolfswinkel in het Algemeen Dagblad. "Het is leuk om weer hier te spelen. Vorig jaar in de voorronde van de Europa League tegen Vitesse, nu tegen PSV. De UEFA denkt bij de loting ook aan mijn familie en vrienden, haha."

Van Wolfswinkel is benieuwd naar het duel met PSV. "Het is lastig inschatten, omdat ik niet weet hoe goed PSV nu is. Ze hebben met het vertrek van Luuk de Jong veel ingeleverd. Hij was toch de kapstok van het elftal", aldus de spits.

"Mark van Bommel kennende zal PSV niet opeens heel anders gaan spelen, maar waar nu echt de kracht en zwaktes liggen, is nog even gissen", vervolgt hij. "Ons voordeel is dat we al een competitieduel hebben gespeeld. We zitten meer in het ritme en de overtuigende zege van vrijdag (1-4 bij FC Sion, red.) heeft ons vertrouwen gegeven. Ik denk dat het fiftyfifty zal zijn."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 22 Jul 2019 om 19:30
    Fifty-fifty betekent vol vertrouwen? Ik hoop dat PSV er meer vertrouwen in heeft!
zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›