Doan in oefenpot onderuit met Olympische selectie Japan PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland

Sadilek blikt terug: ''Dan had ik dat totaal niet geloofd''

( 0 reacties)
Sadilek blikt terug: ''Dan had ik dat totaal niet geloofd''

Michal Sadilek beleefde afgelopen seizoen zijn absolute doorbraak bij PSV. De Tsjechische middenvelder speelde elf competitiewedstrijden en maakte zijn debuut in de Champions League.

"Ik had laatst een gesprek met de trainer", blikt Sadilek terug in Voetbal International. "Toen heb ik gezegd: Als iemand mij een jaar geleden had voorspeld dat ik meer dan tien keer in de Eredivisie zou meedoen, Champions League zou spelen en bij de nationale ploeg zou komen, had ik dat totaal niet geloofd."

Sadilek zit concurrent Jorrit Hendrix op de hielen. "Ik ben nu een jaar ouder en heb in die periode veel ervaring opgedaan", geeft de twintigjarige middenvelder aan. "Vorig seizoen was voor mij elke wedstrijd een hoogtepunt, het komende seizoen wil ik aantonen dat ik verder ben met dank aan die ervaringen."

Hendrix lijkt nu nog een streepje voor te hebben om Sadilek, maar de Tsjech is strijdbaar. "Ik ben het laatste jaar een betere speler geworden en hoop komend seizoen meer minuten te maken, nog belangrijker te zijn voor het team."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›