''Ik denk dat PSV een behoorlijke kluif zal hebben aan FC Basel''

( 0 reacties)
''Ik denk dat PSV een behoorlijke kluif zal hebben aan FC Basel''

PSV neemt het in de voorrondes van de Champions League op tegen FC Basel. Adrie van Kraay speelde voor zowel PSV als FC Basel en verwacht dat de ploeg van Mark van Bommel het moeilijk gaat krijgen.

"Ik denk dat PSV er een behoorlijke kluif aan zal hebben", begint hij tegenover Omroep Brabant. "Ik had daar een prima start, maar tijdens die voorbereiding scheurde ik een enkelband. Die is vervolgens niet goed behandeld, waardoor ik te snel begon en er vervolgens drie maanden uit lag. Tegen die tijd diende de winterstop zich aan en zat voor mij de eerste competitiehelft er al op. Zodoende werd het met FC Basel geen gelukkig huwelijk. Sportief gezien dan, want ik heb er met mijn gezin goed gewoond. Het was er best rustig leven."

In 1984 verkaste Van Kraay naar de Zwitserse topclub. "De selectie was een jonge groep met wat oudere spelers. De jongeren waren bij wijze van spreken al lang blij waren dat ze betaald werden. Qua voetbal heeft het me helaas niet gebracht wat ik er van verwacht en gehoopt had.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›