''Achterin hebben we goede spelers, maar Denzel Dumfries...''

1
''Achterin hebben we goede spelers, maar Denzel Dumfries...''

Het Nederlands Elftal slaagde er afgelopen zondag niet in om in de Nations League-finale te winnen van Portugal. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman maakte tegen de Portugezen geen sterke indruk.

"De nederlaag is wel een teken dat Nederland er nog niet is", vindt Erik van Haren dan ook. "Kijk maar naar de voorhoede en het middenveld; daar is bijna geen scorend vermogen", zegt de Telegraaf-journalist in het Sportforum van de NOS.

"Achterin hebben we goede spelers, maar Denzel Dumfries...", vervolgt Van Haren, clubwatcher van PSV, zuchtend. "Ik heb hem het hele seizoen gezien en hij heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt, maar is in de tweede helft dit jaar ver teruggezakt."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 12 Jun 2019 om 13:26
    Denzel heeft de overstap gemaakt van Heerenveen . Het is heel anders , nu moet hij op topniveau spelen. Bovendien heeft hij ontzettend veel moeten spelen in verhouding . CL en Nederlands elftal zijn erbij gekomen .Hij heeft de potentie om een hele grote te worden. En ik heb de indruk dat het gaat lukken ook.Het Nederlands elftal maakte een vermoeide indruk , niet gek . Diverse spelers hebben veel moeten geven dit seizoen. Om Denzel de zwarte piet toe te spelen gaat mij echter te ver . En ja , ik moet ook af en toe zuchten als ik Erik hoor praten .
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›