Lammers maakt indruk: ''Dan heb je gelijk het gevoel dat-ie kan zitten''

( 0 reacties)
Lammers maakt indruk: ''Dan heb je gelijk het gevoel dat-ie kan zitten''

SC Heerenveen-trainer Johnny Jansen is het afgelopen seizoen onder indruk geraakt van Sam Lammers. De 22-jarige spits, die na zijn verhuurperiode weer terugkeert naar Eindhoven, oogstte in Friesland niet alleen applaus met zijn zestien goals maar ook zijn tweebenigheid.

"Of hij nu klaar is om terug te gaan naar PSV? Dat is een lastige vraag. Hij heeft hier gewoon een goed seizoen gehad en of hij er klaar voor is? Ik denk dat hij daar zeker op de deur gaat kloppen van: 'Hé jongens, ik zit er heel dichtbij.'", begint Jansen in zijn terugblik op het seizoen bij FOX Sports. "Sam heeft hier gewoon een geweldig jaar gehad in zijn eerste volledige seizoen op Eredivisieniveau."

"Aan het einde van het jaar was het misschien even wat minder maar als je dan ziet hoe hij de tweede seizoenshelft start... Zó fris en goed. Ik heb écht van Sam genoten", vervolgt Jansen, die zag dat Lammers niet het type afmaker is maar vooral zijn eigen kansen creëert. "Als hij rond de zestien komt en vrij kan schieten, met links én rechts, dan heb je gelijk het gevoel dat-ie kan zitten. Dat is zo'n kwaliteit."

"Of ik een speler ken die zo tweebenig is als hij? Nee, die kan ik je niet zomaar iemand noemen die dat kan evenaren. Dat is écht een enorme kwaliteit van hem", besluit Jansen lovend.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›