Pikante overstap Bergwijn niet uitgesloten: ''Daar speelt wel meer''

( 1 reacties)
Pikante overstap Bergwijn niet uitgesloten: ''Daar speelt wel meer''

Een vertrek van Steven Bergwijn bij PSV is aanstaande. Dat vermoedt clubwatcher Joost van Erp. De 21-jarige aanvaller lijkt na een uitstekend seizoen niet meer te houden voor de Eindhovenaren. 

"Ik schat de kans hoog in dat Steven Bergwijn gaat vertrekken bij PSV", begint Van Erp bij Omroep Brabant. "Die jongen heeft een goed seizoen gedraaid en het is logisch dat er dan interesse is." De clubwatcher van PSV sluit een overstap naar Ajax niet uit. "Daar speelt wel meer. PSV zei wel heel hardnekkig dat Bergwijn niet zou worden verkocht aan Ajax. Daarbij stond Bergwijn zelf tijdens de laatste wedstrijd de media niet te woord. Dat zorgde er alleen maar voor dat er meer geruchten kwamen."

Naast Bergwijn staat ook Hirving Lozano in de belangstelling van diverse clubs. "Het lijkt me duidelijk dat ook hij graag een volgende stap wil maken. Dat schuift Lozano ook niet onder stoelen of banken. Het Italiaanse Napoli zou geïnteresseerd zijn en dat zou zomaar eens de nieuwe club van ‘Chucky’ kunnen worden."

Ook Jeroen Zoet is mogelijk uit op een transfer. "Maar hij heeft het ook nog altijd prima naar zijn zin in Eindhoven. Bovendien heeft hij één belangrijke eis in de zoektocht naar een nieuwe club: hij wil spelen", vertelt Van Erp. "Verder heb je Jorrit Hendrix ook nog. Die kwam in de laatste fase van de competitie bijna niet meer aan spelen toe. Ook hij zal rondkijken en als er iets moois op zijn pad komt, is de kans ook groot dat hij vertrekt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 24 May 2019 om 20:36
    Sowieso gaat hij naar die hoerentent! Vrienden daar en money talks! Niet echt wijs van hem om daar nr toe te gaan. Totaal geen stap hogerop en verder!
zondag 22 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›