Ihattaren wees topclubs de deur: ''City, United, Chelsea ook...''

( 0 reacties)
Ihattaren wees topclubs de deur: ''City, United, Chelsea ook...''

Mohammed Ihattaren heeft er eerder dit seizoen voor gekozen om zijn contract bij PSV tot medio 2022 te verlengen. In een gesprek met FunX onthult de 18-jarige middenvelder dat hij ook aanbiedingen van andere clubs op zak had. 

"Leipzig, City, United, Chelsea ook. En ik kon ook naar Spanje, ja", begint Ihattaren in een uitgebreid interview met de radiozender. "Natuurlijk was een contract in het buitenland heel mooi, maar ik heb het hier gewoon naar mijn zin."

Ihattaren legt zijn beweegredenen om in Eindhoven te blijven uit. "Mijn moeder zei ook: geld is niet het belangrijkst. Mijn vader was een tijdje ziek. Als je ziet wat hij heeft meegemaakt en wat ik heb meegemaakt... Geld heeft hem niet beter gemaakt. Gezondheid ging voor alles. Dat was voor mij echt het moment van: ik blijf hier", vertelt Ihattaren. 

Hoewel hij de buitenlandse clubs eerder dit jaar nog de deur wees, hoopt Ihattaren in de toekomst op een overstap naar naar de internationale top.  "Barça, Real... als het maar ooit een topclub mag zijn. Ik probeer natuurlijk eerst een grote man te worden bij PSV. Als ik ooit wegga, gaan mijn ouders mee. De Spaanse competitie, de Engelse competitie: daar droom ik wel van."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›