Publiek maakt indruk op Van Bommel: ''Zo hoort het ook''

( 0 reacties)
Publiek maakt indruk op Van Bommel: ''Zo hoort het ook''

Na afloop van de wedstrijd tegen Heracles Almelo kreeg PSV een groot applaus van de aanwezige fans. Mark van Bommel is blij met de goede band tussen spelers en supporters.

"Als het publiek ziet dat er gevochten wordt, dan kun je zelfs een keer slecht spelen. Als je er maar alles aan doet", aldus Van Bommel tegenover het Eindhovens Dagblad. "Je kunt niet 34 wedstrijden goed spelen. We speelden in de wetenschap dat het kampioenschap niet meer mogelijk was en dan is het lastig. Ik wil altijd doorvoetballen, maar als je geen kampioen kunt worden is het moeilijk. Mooi dat ons publiek Luuk de Jong nog probeerde te helpen om topscorer te worden."

PSV nam na de wedstrijd afscheid van Daniel Schwaab. "Hij is een voorbeeld op en naast het veld geweest en heel betrouwbaar. Daniel gaat niet weg omdat hij niet tevreden is, maar omdat hij voor zijn familie kiest. Dat het publiek hem de waardering geeft, is mooi. Zo hoort het ook. Mensen blijven er gewoon voor op de plek zitten na de wedstrijd. De wisselwerking tussen onze supporters en de ploeg is sowieso hartstikke goed."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›