''De KNVB is de hoofd- en enige schuldige van dit competitieverraad''

2
''De KNVB is de hoofd- en enige schuldige van dit competitieverraad''

De Nederlandse voetbalbond heeft de 33e speelronde verplaatst zodat Ajax zich beter voor kan bereiden op de halve finale van de Champions League tegen Tottenham Hotspur. Valentijn Driessen vindt het belachelijk. 

Volgens de journalist is Eric Gudde de schuldige aan het verplaatsen van de gehele speelronde. "Waarom maakt Gudde van één probleem - De Graafschap-Ajax - het probleem van zestien andere Eredivisie-clubs en in het bijzonder van de acht thuisspelende clubs? Terwijl Gudde als competitieverantwoordelijke het recht heeft De Graafschap-Ajax op ieder ander tijdstip vast te stellen'', schrijft hij in De Telegraaf.

"De KNVB is de hoofd- en enige schuldige van dit competitieverraad. Maar in plaats van de hand in eigen boezem te steken of de eigen KNVB-bekerfinale te verplaatsen zodat de 33e speelronde op 5 mei gespeeld kan worden, gooit Gudde zijn narigheid over de schutting op het bordje van de clubs en houdt ze ten onrechte medeverantwoordelijk voor de competitieplanning. Schandelijk."

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 19 Apr 2019 om 10:41
    Ajax is niet zover gekomen omdat ze van nature goed zijn, maar als je de hele KNVB achter je hebt... tja! Hadden wij ook ver kunnen komen in alle andere jaren. En betreft MvB, hij moet nu echt ingrijpen en Guti en Pereiro erin zetten in alle overige wedstrijden.
  • 19 Apr 2019 om 10:39
    Vele hebben mij voor belachelijke gemaakt! Die kut KNVB is ontmaskerd en er zitten daar allemaal ajacieden, zelfs vd Sar zit daar dagelijks met hun aan tafel.
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›