Dumfries over blessure van medespeler: ''Ik schrok er wel van''

( 0 reacties)
Dumfries over blessure van medespeler: ''Ik schrok er wel van''

Denzel Dumfries speelde gisteren met het Nederlands elftal tegen Wit-Rusland en dat duel werd makkelijk gewonnen met 4-0. De verdediger kon de wedstrijd niet uitspelen, maar zijn vervanger ook niet. 

De verdediger ging naar de kant met liesklachten en zijn vervanger was Kenny Tete. De rechtsback raakte bij zijn eerste sprint al geblesseerd en daarom zat zijn interland er na een minuut alweer op. Bondscoach Ronald Koemen had al zijn wissels al gebruikt en daardoor moest de ploeg de laatste twintig minuten met tien man spelen. "Ik schrok er wel van. Het zag er ernstig uit. Hij greep naar z'n hamstring. Dat is meestal nooit goed. Het is heel zuur", vertelt Dumfries aan de NOS.

De verdediger kijkt nu alweer vooruit naar de volgende wedstrijd, tegen Duitsland in de Johan Cruijff Arena. ''Ik ben benieuwd naar hoe ze tegen ons voor de dag komen, maar Duitsland is altijd een goede tegenstander. We moeten scherp zijn als we een goed resultaat willen halen." 

De aanvallende vleugelverdediger speelt in Oranje precies hetzelfde als tegen een laagvlieger uit de eredivisie en dat komt omdat hij zich goed voelt in het oranje tenue. "Het is een eer om voor het Nederlands elftal te mogen spelen. We hebben een goed team, dus het voelt vertrouwd." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›