Van Bommel praat met Ihattaren: ''Maar de keuze moet hij zelf maken''

( 0 reacties)
Van Bommel praat met Ihattaren: ''Maar de keuze moet hij zelf maken''

Mark van Bommel praat regelmatig met Mohammed Ihattaren over zijn toekomstige interlandkeuze. Dat vertelt de PSV-trainer vrijdag op de persconferentie. Het PSV-talent beschikt over zowel een Nederland als een Marokkaans paspoort.

"Ja, daar praat ik wel met hem over, maar niet de afgelopen dagen", vertelt Van Bommel, geciteerd door VoetbalPrimeur. "Hij staat voor een keuze die hij zelf moet maken. Daar móet en kán ik hem ook niet in beïnvloeden. Dat zou ook slecht zijn, want hij moet zelf de keuze maken."

Ihattaren kan in Eindhoven wellicht veel leren van Ibrahim Afellay, die sinds kort meetraint bij PSV. "Ibi traint hier. Dat vind ik heel erg mooi. Als je zo'n grote carrière hebt, hier bent begonnen en blessureleed hebt, moet je hem meteen binnenhalen", meent Van Bommel.

"Of hij er een rol in speelt om Mohammed voor het Nederlands elftal te laten kiezen, tja.. Ibi is een grote speler. Als hij daarover in gesprek gaat en Ibi advies vraagt, zal hij daar misschien een mening over hebben", besluit Van Bommel. 

 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!