Van Bommel optimistisch: ''Dat is heel anders dan uit vorm zijn''

( 1 reacties)
Van Bommel optimistisch: ''Dat is heel anders dan uit vorm zijn''

Mark van Bommel is kritisch op het optreden van zijn team in de thuiswedstrijd met NAC Breda. De Eindhovenaren wonnen weliswaar met 2-0, maar aan het spel van de ploeg van Mark van Bommel was het nodige aan te merken. 

De PSV-trainer was van mening dat de 'technische uitvoering' niet goed genoeg was. "Technische uitvoering is de manier van aannemen, inspelen, de goede kant opdraaien dat soort dingen", legt Van Bommel op de website van PSV uit. "Het mooie is dat je dat heel snel kunt verbeteren. Dat is heel anders dan uit vorm zijn. En ik vind absoluut niet dat mijn spelers dat zijn."

De uitspraak dat de spelers van PSV niet uit vorm zijn, wordt kracht bijgezet door het selectiebeleid van Ronald Koeman. De bondscoach van het Nederlands Elftal nam vijf PSV'ers op in zijn selectie. "Mooi toch?", glimlacht Van Bommel. "Alleen Jorrit (Hendrix, red.) en Nick (Viergever, red.) zouden eventueel in aanmerking komen. Vijf uit zeven, dat is een mooi aantal."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Mar 2019 om 01:01
    Pure armoede als die spelers geselecteerd worden. Zo geweldig spelen ze niet namelijk. De naam van Hendrix en Viergever moeten sowieso geschrapt worden. Onvoldoende niveau.