Van Bommel kritisch naar publiek: ''Ik heb me daaraan geërgerd''

( 2 reacties)
Van Bommel kritisch naar publiek: ''Ik heb me daaraan geërgerd''

Mark van Bommel heeft zich in de thuiswedstrijd met NAC Breda geërgerd aan het gefluit vanaf de tribunes. Vooral Denzel Dumfries moest het ontgelden, toen hij een aantal opeenvolgende keren de bal achteruit speelde.

"Ik heb me daaraan geërgerd", reageert Van Bommel op de persconferentie, geciteerd door het Eindhovens Dagblad. "Als het even minder lijkt qua passing, moet je geen eigen spelers gaan uitfluiten. Het is heel mooi dat de harde kern achter onze tribune dat goed oppikte."

"Steun de ploeg, ook als het even minder lijkt", wendt Van Bommel zich tot het PSV-publiek. "In de afgelopen dertien thuiswedstrijden hebben we grote uitslagen geboekt en het kan ook wel eens 2-0 worden. Dat is geen reden om eigen spelers uit te fluiten."

Aan de andere kant kan Van Bommel ook wel begrijpen waarom de fans kritisch zijn. "Dat komt omdat we de lat heel erg hoog hebben gelegd voor de winterstop met uitslagen als 5-0, 6-1 en 4-0. Dan wordt een wedstrijd tegen de nummer achttien die je met 2-0 wint ineens saai of slecht. Ik snap dat niet. Je moet winnen. En natuurlijk kan het altijd beter."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 16 Mar 2019 om 17:37
    Tja, je moet wel aanvallen om doelpunten te maken... en aanvallen is niet een balletje op eigen helft overtikken. Denk daar eens over na.
  • 16 Mar 2019 om 01:05
    Mark moet niet zo piepen. We juichten toen het goed was en als het kut is zoals de laatste 2 maanden en er constant zo slap gespeeld wordt en niet vooruit maar steeds breed of achteruit, dan mag het publiek best kritisch zijn en een keer fluiten. We betalen veel geld om PSV te zien. Vermaak je publiek dan ook en speel niet tegen alle ploegen zo schijterig.