Van Bommel over Unnerstall: ''Ik kan zijn niveau niet goed inschatten''

( 0 reacties)
Van Bommel over Unnerstall: ''Ik kan zijn niveau niet goed inschatten''

PSV neemt het zondagmiddag op tegen VVV-Venlo, het team waarbij PSV-doelman Lars Unnerstall het doel verdedigt. De 28-jarige sluitpost liet eerder deze week in een interview weten volgend seizoen eerste keeper van PSV te willen zijn. Trainer Mark van Bommel kan de zelfverzekerdheid van de Duitser wel waarderen.

Unnerstall keert na dit seizoen naar alle verwachting terug bij PSV. Hij zal dan in Eindhoven de concurrentiestrijd aan moeten gaan met Jeroen Zoet, mits de eerste  doelman van PSV nog niet vertrokken is. 

Dat Unnerstall in een interview zei te verwachten dat hij volgend seizoen bij PSV onder de lat staat, kan Van Bommel wel waarderen. "Dat is een mooie ambitie", reageert de hoofdtrainer van PSV, geciteerd door VoetbalPrimeur, op de persconferentie.

Of Unnerstall volgend seizoen daadwerkelijk kans maakt om bij PSV de vaste doelman te worden, weet Van Bommel nog niet zo goed. "Ik vind het een goede keeper", begint de oefenmeester. "Ik kan niet precies inschatten hoe hoog zijn niveau is, maar PSV koopt zo’n jongen niet voor niets. Ik vind het mooi dat hij overtuigd is. Daar hou ik wel van."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!