''Ihattaren heeft het Van Bommel helemaal niet moeilijk gemaakt''

( 0 reacties)
''Ihattaren heeft het Van Bommel helemaal niet moeilijk gemaakt''

PSV sprankelde zaterdagavond niet, maar won wel met 2-0 van NAC Breda en blijft koploper in de Eredivisie. Volgens clubwatcher Rik Elfrink was dat het belangrijkste voor PSV.

"Dat dat met minder goals is gebeurd dan verwacht, dat is wel een tegenvaller voor PSV", zegt Elfrink bij het Eindhovens Dagblad. Volgens de journalist is dat te wijten aan het middenveld, dat niet veel creativiteit bevat. "In grote delen van de wedstrijd bleek dat wel. Er werd veel balverlies geleden en het was technisch niet goed. Dat erkende Mark van Bommel na afloop ook wel."

Elfrink weet dat Van Bommel veel keuzes moet maken. "Met name Sadílek en Ihattaren hebben het hem moeilijk gemaakt. Ihattaren heeft het hem eigenlijk helemaal niet moeilijk gemaakt, want die is zo goed op dit moment dat hij gewoon Pereiro uit de basis heeft gespeeld. Sadílek maakt het de technische staf ook lastig, want die speelt hartstikke goed. Hij laat zich op een positieve manier gelden. Hendrix en Rosario zullen nu onderhand toch de hete adem in de nek voelen", aldus Elfrink.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!