PSV-huurling ziet Ajax in slotfase winnen: ''Dat is gewoon zuur''

( 0 reacties)
PSV-huurling ziet Ajax in slotfase winnen: ''Dat is gewoon zuur''

Kenneth Paal wilde PSV graag helpen in de strijd om het landskampioenschap. Paal, momenteel verhuurd aan PEC Zwolle, zag Ajax in de slotfase winnen van PEC.

"Toen we de gelijkmaker maakten, had ik het gevoel dat we hier zelfs drie punten konden pakken", zegt Paal tegenover de camera's van VoetbalPrimeur. "Daarna werd Ajax wat beter. We moesten de 1-1 vasthouden. Als je zo'n goal tegen krijgt, is dat gewoon zuur." 

Paal kon de PSV-spelers uiteindelijk geen goed bericht sturen. "Als ik heel eerlijk ben dacht ik daar wel aan bij de 2-1: pfoe. Ik speel niet voor PSV, maar voor PEC Zwolle. Wij hebben de punten harder nodig dan PSV, dus. Zij strijden voor het kampioenschap, maar ik speel voor PEC en wij hebben de punten nodig."

Paal weet nog niet waar zijn toekomst ligt. "Ik denk dat mijn zaakwaarnemer er mee bezig is. Zodra hij meer duidelijkheid heeft, zal-ie het mij vast wel vertellen. We zien dan wel waar ik volgend seizoen speel", aldus de verdediger.

Een uitgesproken voorkeur voor PSV of PEC heeft Paal niet. "Niet echt. Maar ik heb natuurlijk ambities, ik wil ook stappen maken in mijn carrière. Ik ben er nu niet echt mee bezig. Met PEC zitten we in een zware periode. We moeten in de Eredivisie blijven."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!