''De PSV-supporters moeten er weer een feest van maken''

( 0 reacties)
''De PSV-supporters moeten er weer een feest van maken''

PSV won zaterdag in eigen huis van NAC Breda. Veel problemen had de thuisploeg niet met de bezoekers uit Breda, toch was het spel matig te noemen.

Jan Poortvliet, oud-speler van PSV, laat zijn licht schijnen over de wedstrijd: "NAC komt zonder enige intentie naar het Philips Stadion toe, dus zij lopen je met heel veel mensen in de weg waardoor je heel secuur moet spelen om de openingen te vinden", vertelt Poortvliet tegenover PSV Inside. "Er moet dus ontzettend veel beweging zijn en dat wordt PSV moeilijk gemaakt doordat er 9 verdedigers staan te wachten vanuit de positie."

Poortvliet, die meerdere keren landskampioen werd met PSV, denkt dat bij sommige spelers de vorm mist. "Een paar belangrijke spelers moeten weer hun normale ritme vinden waaronder de twee backs. Angelino en Dumfries worden nu wat meer op gewacht door de tegenstanders dan in de eerste seizoenshelft."

Dat PSV niet geweldig speelde, zagen ook de toeschouwers. "De supporters, die PSV nu hard nodig heeft, moeten er weer een feest van maken en niet te veel naar de concurrent kijken, die terecht complimenten krijgen. De fans weten soms niet hoe belangrijk ze kunnen zijn. De fans moeten begrijpen dat ze in deze titelstrijd hard nodig zijn."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!