Lozano had invloed op aankoop: ''Goede dingen over mij verteld''

( 0 reacties)
Lozano had invloed op aankoop: ''Goede dingen over mij verteld''

Dat het Mexicaanse talent Erick Gutiérrez nu in Eindhoven voetbalt, is waarschijnlijk ook te danken aan zijn boezemvriend Hirving Lozano. De middenvelder werd afgelopen de zomer als grote aankoop naar Eindhoven gehaald.

"Ik praatte veel met hem toen ik nog in Mexico was", vertelt Guti in gesprek met de PSV Supporter. "Hij vertelde me dat het een hele grote club is, waar een hoog niveau wordt gehaald. Tevens prees hij de affectie van de fans en de warmte van de club."

"Hij heeft wel goede dingen over me verteld natuurlijk, anders hadden ze mij niet gekocht", weet het Mexicaanse talent. "Hij heeft wellicht wel invloed gehad, maar ik ben hier in beginsel vanwege mijn talent en kwaliteiten. En ik wil niets liever dan dit ook tonen aan het publiek."

De kans dat zijn vriend deze zomer vertrekt uit Eindhoven, lijkt levensgroot. De aanvaller staat volop in de belangstelling van meerdere topclubs. "Toen hij van Pachuca (vorige club, red.) naar PSV vertrok, zijn we natuurlijk al even uit elkaar geweest. Lozano heeft het tot nu toe al geweldig gedaan hier, dus als er straks een grotere club voor hem komt zou dat een logische stap zijn. Maar hij is ook heel tevreden hier, zijn familie is heel gelukkig op dit moment. Het blijft echter de voetballerij, dus we zullen zien wat er gaat gebeuren", aldus Gutiérrez.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›