Kerk eerlijk: ''Een schande? Hij ontneemt ons eigenlijk twee punten''

( 4 reacties)
Kerk eerlijk: ''Een schande? Hij ontneemt ons eigenlijk twee punten''

Gyrano Kerk, aanvaller van FC Utrecht denkt dat de Domstedelingen zondag in de slotfase een penalty hadden moeten krijgen. Scheidsrechter Pol van Boekel ging kijken, maar gaf geen strafschop.

"Het was misschien niet expres, maar hij raakt hem gewoon. In mijn ogen is het dan gewoon een penalty", oordeelt Kerk in gesprek met VoetbalPrimeur. "Ik begrijp helemaal niet waarom hij (Van Boekel, red.) geen penalty heeft gegeven. Een schande? Ja inderdaad, want hij ontneemt ons eigenlijk twee punten."

Kerk heeft nog om uitleg gevraagd bij Van Boekel. "Voor zover ik weet stuurde hij iedereen weg en wilde hij geen uitleg geven”, vervolgt Kerk, die denkt dat FC Utrecht meer verdiende. “We hadden recht op meer. Ze gaan onterecht weg met een punt denk ik.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 10 Feb 2019 om 22:31
  Als ik eerlijk ben, denk ik beide keren penalty, die bij De Jong 1e helft ook zeker. Maar Kerk doet zijn naam eer aan, die vergeten wel vaker overtredingen die ze zelf deden in t verleden...
 • 10 Feb 2019 om 22:30
  Tuurlijk is het in jou ogen penalty! Zou je ook zeggen als het aan de andere kant gebeurt?
 • 10 Feb 2019 om 22:29
  Kut mongool!!! Wij zijn bestolen..
 • 10 Feb 2019 om 21:52
  Whahahaha kneus. Hij vergeet zeker even dat PSV al een strafschop had moeten krijgen en zijn eigen doelpunt uit een aanval kwam waarbij een overtreding op Lozano niet werd bestraft. Dus wie is er nou bestolen?
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›