PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

Van Bommel: ''Het shirt van Luuk werd bijna uitgetrokken''

( 0 reacties)
Van Bommel: ''Het shirt van Luuk werd bijna uitgetrokken''

Mark van Bommel is tevreden met het optreden van PSV in de tweede helft. Uiteindelijk speelde de koploper van de Eredivisie op bezoek bij FC Utrecht met 2-2 gelijk.

“Er staat wel een team. We geven niet op, we gaan altijd door. Wat de tussenstand ook is. Dat is de kracht van dit elftal”, aldus Van Bommel tegenover FOX Sports. “Na rust hadden we de volledige controle over de wedstrijd en hadden we ’m eigenlijk nog moeten winnen ook.”
 
Van Bommel denkt dat PSV een strafschop had moeten krijgen. “Er ontstaat elke keer discussie, elke week. Het shirt van Luuk werd in de eerste helft bijna uitgetrokken. Dat was gewoon vasthouden, dus een bewuste overtreding. Toen stond het pas 1-0. In de slotfase glijdt Denzel Dumfries onderuit. Dat was een onbewuste overtreding, maar ook een strafschop.”
 
Een oplossing voor het probleem met de VAR denkt Van Bommel wel te hebben. “In Spanje heeft de videoscheidsrechter het uiteindelijk voor het zeggen. Dan heeft de scheidsrechter het makkelijker.”

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›