VIDEO | Samenvatting: PSV speelt gelijk tegen FC Utrecht

PSV is er zondag niet in geslaagd de voorsprong op concurrent Ajax optimaal uit te breiden tot acht punten. Op bezoek bij FC Utrecht speelde de landskampioen na een achterstand van twee doelpunten met 2-2 gelijk.

Al na zes minuten spelen kwam FC Utrecht op voorsprong. Sander van der Streek kopte binnen uit een hoekschop van Gavory. Vijf minuten voor rust scoorde FC Utrecht opnieuw. Na een pijlsnelle counter scoorde Gyrano Kerk.

Een klein kwartier na rust wist PSV dan toch een gaatje te vinden. Luuk de Jong scoorde op aangeven van Steven Bergwijn. Tien minuten voor tijd kreeg Bergwijn nog een grote kans, maar die werd gered door doelman Jensen. Vier minuten voor tijd was daar dan toch de gelijkmaker voor PSV. Op aangeven van Denzel Dumfries scoorde De Jong opnieuw.