Gutierrez niet tevreden: ''Ik zou nog meer kunnen laten zien''

( 0 reacties)
Gutierrez niet tevreden: ''Ik zou nog meer kunnen laten zien''

Erick Gutierrez is nu een half jaar bij PSV, maar hij is nog niet tevreden over zijn spel bij de Eindhovenaren. De middenvelder kan en wil nog veel meer laten zien in de eredivisie. 

Mark van Bommel geeft 'Guti' steeds meer speelminuten in het eerste elftal en hij strijdt met Gastón Pereiro om een basisplaats als aanvallende middenvelder.  "Ik vind dat ik goed ben begonnen. Het was belangrijk voor me om me hier thuis te voelen. Ik heb hard gewerkt om kansen te krijgen en nu ben ik hier ook heel gelukkig, maar ik moet nog wel veel beter worden. Ik zou nog meer kunnen laten zien'', vertelt hij vol zelfvertrouwen aan de NOS

De middenvelder is blij dat hij steeds meer kansen krijgt van de trainer. "Het is voor elke speler moeilijk om te wachten en op de bank te zitten. Geen enkele speler vindt dat leuk. Toen ik op de bank zat probeerde ik alles zo te doen zoals de trainer dat wilde, maar Gastón is ook een sterke speler. Als hij mag spelen moet ik hem helpen, want hij doet het ook goed. We moeten goed spelen, niet jaloers zijn en hard werken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›