Van Bommel beseft: ''Het is logisch dat tegenstanders iets anders gaan doen''

( 0 reacties)
Van Bommel beseft: ''Het is logisch dat tegenstanders iets anders gaan doen''

Mark van Bommel is tot dusver uitermate tevreden over het trainingskamp in Qatar. De selectie van de Eindhovenaren heeft een goede indruk achtergelaten op de PSV-trainer. 

‘Een hele goede, ik ben zeer tevreden", meent Van Bommel in gesprek met Voetbal International. "Over de instelling, inzet en het plezier hoef ik me geen zorgen te maken. Die is al vanaf dag één dit seizoen goed. Het gaat er hier ook niet zo zeer om om fit te worden, maar om ons voetbal verder te ontwikkelen. Op tactisch gebied moeten de spelers zo voorbereid worden dat ze iets anders kunnen doen als de tegenstander ook iets anders gaat doen.’
 
Van Bommel verwacht dat toekomstige tegenstander zich telkens beter zullen voorbereiden tegen PSV. "Het is logisch dat ze iets anders zullen gaan doen. Zij moeten een manier vinden waarmee ze ons kunnen stoppen. En wij moeten weten wat we kunnen verwachten, zodat wij erop kunnen reageren. Daar trainen we hier ook op. Daarom was de training zo af en toe besloten."

"Het medialandschap is veranderd, jullie zetten filmpjes van de training op social media. Iedere club kan ons analyseren als ze ons zien voetballen", vervolgt Van Bommel. "Maar ze weten niet hoe we dingen trainen en wat we precies tegen de spelers zeggen."

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›