Gutiérrez maakt weinig indruk: ''Hij heeft het lastig gehad op trainingskamp''

( 2 reacties)
Gutiérrez maakt weinig indruk: ''Hij heeft het lastig gehad op trainingskamp''

Mohamed Ihattaren heeft vrijdag zijn officieuze debuut gemaakt voor de hoofdmacht van PSV. Het 16-jarige jeugdproduct van PSV werd in de oefenwedstrijd tegen Club Brugge vijftien minuten speeltijd gegund. Daarin hield hij zich knap overeind.

"Het is één van de grootste talenten in de jeugdopleiding van PSV", doelt PSV-watcher Marco Timmer op Mohamed Ihattaren. "Hij is voor het eerst mee op trainingskamp en mocht tegen Club Brugge als beloning invallen. Hij wordt volgende maand pas 17, maar PSV heeft hem al voor meerdere jaren vastgelegd. Daar hebben ze goed aan gedaan, want ook alle topclubs in Engeland zaten achter hem aan. Chelsea, Manchester United en Manchester City wouden hem hebben."

Ihattaren viel een kwartier voor tijd in voor Erick Gutiérrez, die zijn draai moeilijk kon vinden. "Gutiérrez heeft het tijdens het trainingskamp wel lastig gehad", zegt Timmer tegenover Voetbal International. "Ik heb hem goed kunnen observeren. Hij gaf in een interview ook al aan dat het voetbal in Nederland wat sneller gaat dan in Mexico. In Mexico speelde hij ook een linie naar achter, zodat hij het spel kon verdelen. Bij PSV moet hij op 'tien' spelen, dat is toch anders." 

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Jan 2019 om 19:16
    Vind je gek als hij als een groot talent meteen op de bank moet
  • 11 Jan 2019 om 19:13
    Laat hem dan een linie naar achteren spelen. Vindt ie zelf ook prettiger.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›