Grasmat Wembley geen excuus voor PSV: ''Moeilijk voor beide teams''

( 0 reacties)
Grasmat Wembley geen excuus voor PSV: ''Moeilijk voor beide teams''

In de negentigste minuut nog een goal tegen krijgen en daarmee de wedstrijd verliezen. Het is het horrorscenario van iedere speler. Het gebeurde PSV-verdediger Daniël Schwaab afgelopen dinsdag in de Champions League tegen Tottenham Hotspur op Wembley.

"Dat die bal zo binnenvalt is heel jammer voor ons", vertelde hij na de verloren wedstrijd (2-1) tegen Voetbal Inside. "Het was een moeilijke wedstrijd voor ons. De Spurs hebben alles geprobeerd en waren echt dominant. Toch hadden we lang het gevoel dat we die tweede goal konden scoren. We hebben lange tijd met zijn allen goed verdedigd en gaven weinig ruimte weg. Zij konden alleen vanuit lange ballen kansen creëren en we werden niet weggetikt." 

Schwaab liet zich al eerder in de media kritisch uit over het slechte veld van Wembley. De Duitse verdediger was na de wedstrijd iets minder kritisch: "Het was moeilijk voor beide teams en beiden moeten met die omstandigheden omgaan, maar ik denk dat we het op onze manier goed hebben gedaan." 

Op de vraag of PSV zich nu moet gaan focussen op de Eredivisie zegt hij: "We hebben nog twee wedstrijden en daarin moeten we alles geven. Maar we moeten zeker ook kijken dat we zaterdag weer verdergaan met winnen. De twaalfde keer op rij winnen is denk ik voor ons ook heel belangrijk om met een goed gevoel de interlandperiode in te gaan. Maar hopen op de Europa League mag altijd. Dat geven we niet zomaar weg." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›