Homepage » Eerste elftal » Schwaab beseft: ''Wat dat betreft hebben wij nog wel iets te doen…''

Schwaab beseft: ''Wat dat betreft hebben wij nog wel iets te doen…''

( 0 reacties)
Schwaab beseft: ''Wat dat betreft hebben wij nog wel iets te doen…''

PSV kon dinsdagavond niet stunten in de uitwedstrijd tegen Tottenham Hotspur. De Eindhovenaren verloren in de slotfase, tot frustratie van Daniel Schwaab.

"Het had zo mooi kunnen zijn. Op Wembley kreeg ik steeds meer het gevoel van 'misschien gaat het vanavond gebeuren'. Maar helaas", zei Schwaab na afloop, die wel lovend was over Tottenham Hotspur. "Voor mijn gevoel is dit de beste ploeg in deze poule. Gezien de manier hoe ze spelen en op elkaar ingespeeld zijn. Zoveel beweging, zoveel slimmigheid, zoveel automatismen."

PSV kon zich alleen maar beperken tot verdedigen na de vroege voorsprong. "Voetballend zie je inderdaad een verschil met die andere ploegen", erkent Schwaab in De Telegraaf. "Wat dat betreft hebben wij nog wel iets te doen… Er zit echt nog rek in, denk ik. Misschien kunnen we er nog een keer naartoe om qua balbezit eens 50/50 te spelen. Tegen Spurs werd de druk op een gegeven moment zó groot. We kwamen er niet meer uit."

De Duitse verdediger zag ook positieve punten. "Die spirit in ons team, dat kunnen we zeker meenemen",  meent hij. "Hoe we met z'n allen verdedigen, voor elkaar knokken en er alles aan doen om een tegendoelpunt te voorkomen. We hebben echt alles in de strijd gegooid. Dan is het jammer dat het geen resultaat oplevert. Maar niemand kan zeggen dat wij er niet alles aan gedaan hebben."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›